dilluns, 8 de juny del 2009

"Dansa d'agost" de Brian Field a Terrassa

El nostre grup de teatre Les Pisanes & Companyia hem estrenat, com cada any, una nova obra. En aquest cas ha estat "Dansa d'agost" de Brian Field (Dancing at Lughnasa)



Sinopsi:
La vida de les cinc germanes Mundy, en un petit poble irlandès durant els anys trenta, es fa una mica més suportable amb l’arribada d’una ràdio, amb la que poden sentir música i d’aquesta manera evadir-se de la seva precària situació econòmica i social.




Les Pisanes i Companyia
  • Direcció: Teresa Sánchez
  • Amb: Toni Alavedra, Pilar de la Asunción, Marta Fíguls, Pol Garcia, Sergio Gutierrez, Mariona Linares, Silvia Llonch, Mercè Pacheco, Júlia Pagès, Mònica Soria, Imma Soler, Francesc Regalado, Sara Roca, Montse Roqué i Xavi Utiel.
  • Llums: Sandra Ballbè
  • Espai sonor: Pol Garcia
  • Agraïments a Marta Elías, Francina Pujol i Institut del Teatre
Representacions:
Dissabte 6 de juny a les 21h (Parròquia de la Santa Creu de Terrassa)
Divendres 12 de juny a les 22h (Teatre Alegria de Terrassa)
Entrada gratuïta

Aquí teniu algunes fotos de l'estrena del dia 6 de juny, fetes pel fotògraf Alberto Tallón, al qual li donem les gràcies. (També podeu veure el seu bloc Tirando a dar")


2 comentaris:

ha dit...

És una obra que tot i que sigui ambientada als anys 36, tracta d'una situació molt actual; problemàtica laboral i les dificultats de tirar una casa endavant. Recomano que la vingueu a veure.
Christina Mundy

Mariona Linares ha dit...

Thanks, I hope to show new reviews soon. I've been a little bit lazy lately, but "show must go on!".