diumenge, 13 de juliol del 2008

"En alta mar" de MALES COMPANYIES

Dimarts 8 de juliol, algunes Pisaneres (la Marta, la Júlia, la Teresa, la Roqué i jo) vam anar al teatre del Col·legi del Teatre (al Poble espanyol) per veure l'Alberto, bé, tampoc això, volíem veure l'estrena del seu nou espectacle "EN ALTA MAR" de Slawomir Mrozek que, de ben segur, portarà cua.

És un espectacle de MALES COMPANYIES produït per MONTGOMERY CLUB amb el suport del COL.LEGI DE TEATRE DE BARCELONA

És el seu segon espectacle, després de PIM PAM PUM d'Eugène Ionesco, que va fer gira durant un any i va rebre la "Menció especial del Jurat a la Xª Mostra de Teatre de Barcelona"

És un muntatge de petit format, fresc i amb grans dosis de gestualitat, en què quatre actors, tot homes, representen les vivències d'un naufragi enmig de la mar. El conflicte és la necessitat de menjar, que els conduirà a debatre's sobre qui d'ells se sacrifica pels altres i, per tant, ha de ser menjat.

L'humor es constant, el text ens hi ajuda perquè ens condueix a situacions humanes extremes que s'acosten a l'absurd, però que alhora, ens fan reflexionar sobre temes i actituds ben reals de la nostra societat.

Els tres protagonistes són NÀUFRAG GROS - ALBERTO DÍAZ; NÀUFRAG MITJÀ - JORDI DOMÈNECH; NÀUFRAG PRIM - OVIDI LLORENTE, i com a director i també amb un paper més petit de CARTER / CRIAT - JOSE MALAGUILLA. Els nois són bons, no hi ha discussió, cadascun es llueix en el seu personatge, i no sabries triar-ne només un. Entre tots formen un tot que s'equilibra i es complementa.

L'escenografia és senzillíssima i produeix un efecte brillant gràcies a la interpretació acurada de tots els personatges que ens transporten en l'espai.

Esperem que l'espectacle tingui molt èxit en les properes representacions. Si ja la primera vegada el petit teatre del col·legi estava ple (sobretot de noies...), segur que a partir del setembre, quan vagin fent gira, tornarem a sentir parlar de "En alta mar".

Ah, i una felicitació especial a l'Alberto, a qui dediquem una altra "salutació finaaaaaaaaaaaal!!!"

Podeu trobar més dades a:
www.geocities.com/malescompanyies
http://montgomeryclub.50webs.com
www.fotolog.com/montgomeryclub

Contacte:
montgomeryclub@gmail.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

És el primer cop que entro al blog i la veritat és que m'ha impressionat..literalment!! Quina dedicació noia!

No hi he entrat per casualitat,una amiga comuna, bé, una amiga teva que fins avui hem treballat junts, l'Àngels, em va donar l'adreça i la veritat és que m'he impressionat!

M'he llegit les crítiques-consideracions-opinions de totes les obres fins a Contes Endins, on he vist clar que estava confòs amb la meva concepció de l'obra. Em va agradar molt, però fallava alguna cosa...la nostàlgia de la primera gran obra vista, Mar i Cel, es va extrapolar al veure aquesta obra que em va agradar molt, tot i que la segona part va tenir algun apartat que vaig trobar lent.

Hi ha dos obres que ara volia anar a veure, Rock and Roll al Lliure i PAU al Llantiol (pujada de to i amb paella inclosa)...a veure si primer hi vaig o llegeixo la crònica.

Ànims pel blog, que és una passada!!

Jordi

Mariona Linares ha dit...

Hola Jordi,
Quina il·lusió tenir un nou seguidor del bloc!! Ja veus que poca gent s'anima a fer comentaris, tot i que tinc bastants amics que em consta que el consulten.
Clar que, tants "piropus" m'han fet posar una mica vermella i tot...
Les dues obres que dius poden estar molt bé, no sabria quina triar, ja que, d'entrada, no tenen res a veure.
El millor seria veure-les totes dues, no? Bé, ja em diràs què decideixes, ok?

Fins aviat,

Mariona
(marionalinares@gmail.com)