dissabte, 23 de gener del 2010

"Num3r@lia" per passar-ho molt bé en família

El dia de sants innocents vaig emportar-me els meus nebots grans, el Roger i el Martí, a veure un espectacle molt especial a Barcelona. Resulta que el tió els havia cagat un "val per una entrada a l'espectacle Num3r@lia" a cadascun.

Així doncs, vam agafar els Ferrocarrils Catalans de bon matí i cap a la gran ciutat. Estàvem tots molt emociats. Ells no havien estat mai al Teatre Romea i ens vam fer fotos a l'entrada, que és realment molt bonica. Abans d'entrar vam comprar alguna "txutxe", perquè les tietes podem permetre'ns aquests luxes. Els dolços que compren les tietes no provoquen càries...

L'espectacle dels Comediants que vam veure fou fantàstic. Num3r@lia té tots els components per captar l'atenció dels nens i nenes dels nostres dies. L'argument, les imatges projectades, el vestuari, les cançons, l'escenografia, els personatges... tot plegat crea un ambient molt atractiu i instructiu alhora.

Vivim la vida d'una persona a través dels números que va trobant mentre es va fent gran. La idea és genial i els detalls que trobem ens sobten i captiven també als adults. El muntatge amb l'ús d'eines multimèdia ens mostra una nova manera de fer teatre adaptat als nostre dies. Els elements en 3 dimensions i el joc entre la imatge i la realiat està molt ben aconseguit.

És un espectacle del tot recomanable per veure'l en família. La llàstima fou que el dia que hi vam anar nosaltres, potser no arribàvem ni a la quinzena d'espectadors. És trist veure que coses tan bones tenen tan poc ressò.

Enhorabona!!

3 comentaris:

eli ha dit...

Feia temps que no escrivies! M'alegro de tornar a llegir els teus comentaris teatrals!

Mariona Linares ha dit...

Moltes gràcies! Doncs n'he anat a veure algunes durant aquest temps, però encara no he trobat el moment per compartir-les. Això del bloc demana constància i hi ha èpoques que fa més mandra que d'altres, i llavors se m'acumulen.
Ja em posaré al dia ben aviat!

Rosa M. ha dit...

Una altra vegada que portis els nens a teatre a veure si convides a la seva àvia.......