divendres, 15 de febrer del 2008

"The Andersen Project": IMPRESSIONANT!

Aquest espectable és "la bomba!". L'escriptor i director de l'obra, Robert Lepage, és un geni. Feia molt de temps que no em quedava tan "flipada" en un teatre. Un sol actor (en aquest cas Yves Jacques, encara que altres vegades ha estat el propi director) es menja l'escenari durant dues hores, tot i que els efectes multimèdia són formidables i impactants. Tot està cuidat fins el més petit detall. És bellesa pura.
No us explicaré res més. Aneu-hi i punt. Només es fa 3 dies: 14, 15 i 16 de febrer al Teatre Lliure. Ah, sí, és en francès, subtitulada en català.









Gràcies, Jordi, per convidar-m'hi!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Comparteixo el teu entusiasme. Jo atribuiria gairebé tot el mèrit a l'autor i director, ateses altres interpretacions d'Yves Jacques (al cinema i tot) que m'havien semblat justetes i prou. Un espectacle formidable sense reserves, però -em sap greu haver-ho de dir- que potser quedaria en no res (o com a mínim no es resistiria dues hores) si no fos per tanta parafernàlia multimedia. Avui dia sembla que els textos se'ns estan quedant orfes...